הכנת הפיצה לאפייה
• הפשירו את הפיצה בטמפרטורת החדר למשך רבע שעה לפני שתכניסו אותה לתנור. או הניחו לה להפשיר במקרר במשך הלילה.
• נסו לא לערום יותר משתי פיצות במהלך ההפשרה המשקל של המוצר יקטין את בועות האוויר בקראסט
והפיצה האפויה לא תהיה אוורירית ורכה.
• יש לשמור את הפיצה המופשרת בקירור. ניתן לצרוך את הפיצה תוך 72 שעות לאחר ההפשרה.
• אין להקפיא מחדש פיצה שהופשרה.
הוספת תוספות (אופציונלי)
• :לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמשו בכמויות התוספות הבאות:
◦ .המשקל של התוספות על פיצה בקוטר ס"מ22 צריך להיות 80 גרם או פחות
◦ המשקל של התוספות על פיצה בקוטר ס"מ29 צריך להיות 140 גרם או פחות.
• סלקו את כל הנוזלים מן התוספת לפני הוספתה לפיצה.
• מרחו את התוספות באופן שווה על פני כל הפיצה. אל תניחו את כל התוספות באמצע הפיצה.
• הניחו עשבי תיבול טריים, כגון בזיליקום או רוקט על הפיצה החמה שיצאה זה עתה מן התנור, אך לא בתנור, משום שעשבי תיבול נשרפים בקלות.
• תוספות פופולריות: פטריות, בצל, זיתים, פלפל ירוק או אדום, עגבניות, בזיליקום טרי, רוקט, אננס או תוספת גבינה.
אפיית הפיצה
• יש לאפות פיצות של דונה איטליה בלבד בתנורים של דונה איטליה.
• לפני אפיית הפיצה, ודאו שהטמפרטורה של התנור היא בסביבות 340 מעלות צלזיוס.
• זמן האפייה הוא 3 דקות/180 שניות. עם זאת, אם הוספתם תוספות לפיצה, ייתכן שתצטרכו לאפות אותה במשך חצי דקה נוספת.
• ניתן להכניס בו-זמנית פיצה אחת בגודל 12 אינץ' או שתי פיצות בגודל 9 אינץ' לכל אחד מן התאים.
• אם אתם אופים שתי פיצות בגודל 9 אינץ' בו-זמנית, הניחו אותו באלכסון.
• הניחו את הפיצה ישירות על האבן. אל תכניסו קרטון, פלסטיק, אלומיניום או נייר לתנור. הם עלולים להתלקח.
• אין להניח לתוספות או לשמן ליפול על משטח האפייה. האבן תספוג כל נוזל הבא עימה במגע.
• הימנעו מלפתוח את דלת התנור במהלך האפייה; הדבר יגרום להפחת ת הטמפרטורה של התנור.
אביזרי אפייה
לוח 13.5 אינץ' לחיתוך פיצות
להב 4 אינץ' לחיתוך פיצות
כף עץ לפיצה בגודל 14*12 אינץ'
קבעו מפגש הדרכה וירטואלי
1 על 1 בחינם!
בחרו זמן נוח לכם ובצעו שיחת וידאו עם
מדריך של דונה איטליה כדי ללמוד כיצד
להשתמש בתנורים שלנו
ולאפות פיצות טעימות.