chef pic

מאת שף ארתור, מלון עין גדי, ישראל

פיצת אנשובי ים-תיכונית

אמריקאית, ים תיכוני

המטבח הים-תיכוני הוא לא רק אחד הבריאים ביותר בעולם, אלא גם אחד התוססים. דמיינו מרכיבים טריים מבושלים עד לכדי שלמות
.דג טעים להפליא החושף את המליחות של הים; עגבניות עשירות בטעם עם ציפוי של מוצרלה מוקרמת שפע עשבי תיבול טבעיים החודרים למנהמתכון מסורתי זה מציע הצצה לבישול העובר מדור לדור במשפחות מקומיות. התמהיל המושלם בין הטעם של המלח, עשבי התיבול והנגיעות החריפות
.על פיצה אחת, הוא חגיגה ים-תיכונית אמיתית לחך

מצרכים:

יח' 3 אנשובי •
ביצהl1 •
ריחן טרי •
אורגנו יבש •

אופן ההכנה:

פזרו את האנשובי מעל לחלק העליון של הפיצה והניחו את הפיצה בתנור למשך 2 דקות. בזמן שהיא מתבשלת, שברו ביצה בזהירות בקערה קטנה
קטנה. פתחו את התנור והעבירו במהירות את הביצה למרכז הפיצה. תבלו את כל הפיצה באורגנו בשביל הטעם וסגרו את התנור למשך שתי דקות
.נוספות בערך. כאשר אתם מוציאים את הפיצה מן התנור, התיזו את הריחן הטרי והגישו מיד. גן עדן ים-תיכוני