מאיטליה
פיצת אנטיפסטי
אירופאית
הנה פיצה המשלבת בין הטעם הבשרני של ירקות שנאפו בתנור של המטבח האיטלקי, לבין הטעם הטרי והמפתה של הפיצה. אף על פי שהפירוש
.של "אנטיפסטי" הוא למעשה "לפני הארוחה", מתכון זה מציב ירקות קלויים טעימים אלה, אשר הוכנו בצורה מושלמת, ממש בלב המנה העיקריתזה מרגיש נכון לדעת שבעולם ההומה בו אנו חיים, במקום לוותר על המאכלים הטעימים שאנו אוהבים, אנו מצרפים אותם יחדיו בצורה מושלמת
.יותר ומאחדים מספר מעדנים איטלקיים לפינוק אחד מדהים
.של "אנטיפסטי" הוא למעשה "לפני הארוחה", מתכון זה מציב ירקות קלויים טעימים אלה, אשר הוכנו בצורה מושלמת, ממש בלב המנה העיקריתזה מרגיש נכון לדעת שבעולם ההומה בו אנו חיים, במקום לוותר על המאכלים הטעימים שאנו אוהבים, אנו מצרפים אותם יחדיו בצורה מושלמת
.יותר ומאחדים מספר מעדנים איטלקיים לפינוק אחד מדהים
מרכיבים:
*מקלות קישוא •
חציל או כל ירק אחר שאתם מעדיפים או רוצים להוסיף (!פלפלים, בטטה, כרובית, ברוקולי – הכל הולך) •
כ-50 גרם של גבינת מוצרלה מעושנת •
חציל או כל ירק אחר שאתם מעדיפים או רוצים להוסיף (!פלפלים, בטטה, כרובית, ברוקולי – הכל הולך) •
כ-50 גרם של גבינת מוצרלה מעושנת •
אופן ההכנה:
חתכו מראש את הירקות לרצועות או לחתיכות עגולות, התיזו עליהם שמן זית, מלח, פלפל ושום ואפו אותם בתנור הרגיל שלכם בחום של 180
,מעלות במשך כשעה. הניחו את האנטיפסטי האפוי על הפיצה המופשרת וטחנו את המוצרלה מעל לפיצה. הוציאו אותה מן התנור לאחר כ-4 דקות וכן
.אתם יכולים ללקק את האצבעות כשהפיצה "מאיטליה" שלכם מוכנה. היא עד כדי כך טובה
,מעלות במשך כשעה. הניחו את האנטיפסטי האפוי על הפיצה המופשרת וטחנו את המוצרלה מעל לפיצה. הוציאו אותה מן התנור לאחר כ-4 דקות וכן
.אתם יכולים ללקק את האצבעות כשהפיצה "מאיטליה" שלכם מוכנה. היא עד כדי כך טובה